Luxor Zutphen opgeleverd - ed van den heuvel
ed van den heuvel/webdesign is een bureau uit Den Haag. Bekijk mijn portfolio als je mijn werk wilt zien van de afgelopen jaren.
webdesign,websites,vormgever,website,den haag,websites,internetpresentatie,webdesigner,ed van de heuvel
15626
post-template-default,single,single-post,postid-15626,single-format-standard,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Luxor Zutphen opgeleverd

11 sep Luxor Zutphen opgeleverd

Filmtheater Luxor heeft recent een nieuwe huisstijl gekregen. Een reden temeer om ook de website eens flink aan te pakken.
Er lag ook al een tijd de wens om reserveren/kopen van kaarten mogelijk te maken via de site. De site is nu ook responsive, zodat dezeĀ  op telefoon en tablet goed te bekijken is.

Luxor maakt gebruik van kaartreserveringsmodule van ticketlab. Hier worden alle voorstellingen en tijden ingevoerd. Ik heb Nick Geerts ingeschakeld om een koppeling te maken tussen beide databases. Ook heeft Nick een CMS ontwikkeld om de “kale data” uit Ticketlab aan te kleden met extra content en foto-/filmmateriaal.
Al met al een uitermate geslaagd project.
Bezoek website: www.luxorzutphen.nl